Genveje


Samskabelse live – bæredygtig erhvervs- og byudvikling

Fredag den 15. juni kl. 17.45-18.45: Live on stage skabes erhvervs– og bymiljøer, der løfter lokalområder til nye højder.

Er virksomheder, det offentlige eller borgerne bedst til at sikre lokal vækst og udvikling i byer og erhvervsliv? Eller er det fremsynede virksomheder, uddannelsesinstitutioner, kulturinstitutioner og det offentlige, der sammen skaber en ideel model til vækst og udvikling?

Borgere udfordrer live på scenen politikere, rektorer, udviklingsdirektører, erhvervsfolk og forskere. Sammen vil de skabe en ny model for lokale vækst- og bymiljøer. Målet er at bryde grænser og finde anderledes løsninger til fælles velfærd. Aktuelle cases fra Kalundborg Kommune og Ørestad Innovation City Copenhagen viser, hvordan roller bliver vendt på hovedet, og nye stier betrådt. 

Vi sætter fokus på de muligheder, der ligger i samskabelse mellem det offentlige og private – med lokale borgere involveret som drivere. Og vi finder svar på, hvordan uddannelses- og forskningsmiljøer på professionshøjskolerne matcher forandringer og udviklingstendenser i lokalområder.

Vær med, når vi løfter lokalområder til nye højder! 

Rasmus Jønsson, seniorrådgiver i MU.ST er moderator på debatten.

      

Paneldeltagere:

  • Erik Knudsen, rektor, UC Lillebælt, @rektorerik
  • Daniel Bojsen, direktør for Sundhed og Social, Professionshøjskolen Absalon, @BojsenDaniel
  • Harald Mikkelsen, rektor, VIA University College, @HaraldMikkelsen
  • Jacob Torfing, professor, Roskilde Universitet
  • Jan Lysgaard Thomsen, kommunaldirektør, Kalundborg Kommune
  • Carolina Benjaminsen, adm. direktør, Ørestad Innovation City Copenhagen, @CaroBenjaminsen
  • Torben Drejer, leder, Oplysningsforbundet FO Aarhus